Svájci-Magyar Civil Alap Tájékoztató Forum

2014. feb. 12., szerda, 12:30
MEGHÍVÓ Az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány, a Kárpátok Alapítvány – Magyarország és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület ezúton tisztelettel meghívja Önt az Svájci-Magyar Civil Alap TÁJÉKOZTATÓ FÓRUMÁRA Helyszín és időpont: 2013. szeptember 18., 10.00-14.30 óra, Debrecen, Török Bálint u. 4. A Civil Alap célja a szociális és környezetvédelmi területen tevékenykedő civil szervezetek megerősítése, kapacitásaik növelése Észak-Magyarország és Észak-Alföld régiókban. A tájékoztató fórumon a Svájci-Magyar Civil Alap második pályázati felhívásainak bemutatására kerül sor. A fórum programja: 9.30-10.00 Érkezés, regisztráció 10.00-11.30 Svájci-Magyar Civil Alap célja, működése és a pályázati felhívások bemutatása 11.30-12.00 Szünet – közben: kávé és frissítők 12.00-12.30 Kérdések és válaszok a Civil Alapról 12.30-14.30 Projekttervezés alapjai és módszerei A rendezvény nyitott, jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk fogadni! Részvételi szándékát kérjük legkésőbb 2013. szeptember 17-ig jelezze az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület elérhetőségén: e-mail: info@eletfaegyesulet.hu A Svájci-Magyar Civil Alapról bővebb információk, a részletes pályázati felhívások és a kapcsolódó dokumentumok 2013. augusztus 30-tól elérhetők a svajcivil.hu honlapon.

MEGHÍVÓ

Az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus
Jogok Fejlesztéséért Alapítvány,

Svájci-Magyar Civil Alap
TÁJÉKOZTATÓ FÓRUMÁRA

Helyszín és időpont:
2013. szeptember 18., 10.00-14.30 óra,
Debrecen, Török Bálint u. 4.

A fórum programja:

9.30-10.00 Érkezés, regisztráció
11.30-12.00 Szünet – közben: kávé és frissítők
12.00-12.30 Kérdések és válaszok a Civil Alapról
12.30-14.30 Projekttervezés alapjai és módszerei

A rendezvény nyitott, jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudunk fogadni!