Területi Mühely házigazdazdái voltunk

2014. feb. 12., szerda, 11:55
 Területi Mühely házigazdazdái voltunk
2013. június 18. A TÁMOP 5.1.3. program keretében 2013. június 17-18-án a Mélyszegénység Módszertani Központ területi műhelyének házigazdái voltunk. Olaszliszkán fogadtuk az ország különböző projektjeiben dolgozó kollégákat, közel harminc szakembert. A műhely célja kettős volt: a TÁMOP 5.1.3. helyi programok tapasztalatai alapján szakmapolitikai ajánlások megfogalmazása a 2014-2020-as EU támogatási időszak jelenleg is zajló tervezéséhez, valamint, a résztvevők mélyebb betekintést nyerhettek a Bodrog menti felzárkóztató programunk tevékenységeibe és lehetőségük nyílott a megvalósítással kapcsolatos tapasztalataink megvitatására, cseréjére.