Veletek vagyunk

2014. feb. 12., szerda, 10:05
Veletek vagyunk
2012. november 1. Csatlakozunk az Új Szemlélet állásfoglalásához: " Veletek Vagyunk! Újabb szociális munkást ítéltek el azért mert eleget tett a Szociális munkások etikai kódexében rá vonatkozó szakmai-etikai elvárásoknak. (felhívta a köz figyelmét, hogy a kormányzat miben akadályozza a szegények nélkülözés ének csökkentését, sőt egyenesen mivel nehezíti még jobban az elnyomottak mindennapi életét). Ezúton fejezzük ki mi is szolidaritásunkat Bende Anna, aki nem mellesleg az Új Szemlélet műhely tagja is és Misetics Bálint mellett. Erőt a és bátorságot kívánunk a további küzdelmekhez, melyben mindig számíthattok ránk is! Like=Szolidaritás" 2012. otthoktóber 30-án kedden hozott döntést a Pesti Központi Kerületi Bíróság abban a szabálysértési ügyben, amit még márciusban indított a IX. kerületi Rendőrkapitányság „jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség” szabálysértése miatt A Város Mindenkié (AVM) csoport két aktivistája ellen. Bende Annát és Misetics Bálintot azért bilincselte meg, állította elő, és bírságolta meg a rendőrség a Határ út menti erdőben, mert igyekeztek erőszakmentesen megakadályozni, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat által odarendelt munkások jogellenesen elbontsák azt a két viskót, ami évek óta négy állampolgár otthona volt. — Anna Bende és Misetics Bálint társaságában.
Csatlakozunk az Új Szemlélet állásfoglalásához:
" Veletek Vagyunk!
2012. otthoktóber 30-án kedden hozott döntést a Pesti Központi Kerületi Bíróság abban a szabálysértési ügyben, amit még márciusban indított a IX. kerületi Rendőrkapitányság „jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség” szabálysértése miatt A Város Mindenkié (AVM) csoport két aktivistája ellen. Bende Annát és Misetics Bálintot azért bilincselte meg, állította elő, és bírságolta meg a rendőrség a Határ út menti erdőben, mert igyekeztek erőszakmentesen megakadályozni, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat által odarendelt munkások jogellenesen elbontsák azt a két viskót, ami évek óta négy állampolgár otthona volt.Anna Bende és Misetics Bálint társaságában.