Mezőtúri kistérségi fórum

2010. dec. 21., kedd, 07:37
Az Észak-alföldi regionális Civil Egyeztető Fórum (ÉAR CEF) és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület tisztelettel meghívja Önt a „Hatékony érdekképviselet kialakítása az Észak-alföldi régió területfejlesztésben érintett civil szervezetei körében” elnevezésű program kistérségi találkozójára a mezőtúri, szolnoki, tiszafüredi, karcagi, kunszentmártoni kistérségek civil szervezetei számára. Jelentkezési lap az "Észak-alföldi Regionális Civil Egyeztető Fórum" menüpont alatt a "Dokumentumtár" - ban található.

MEGHÍVÓ

A fórumon a civil szervezetek képviselői
• betekintést nyernek és bekapcsolódhatnak a Civil Egyeztető Fórum (CEF) és a Regionális Fejlesztési Tanács (RFT) munkájába,
• tájékozódhatnak a CEF tagság feltételeiről, pályázati lehetőségekről,
• a műhelyfoglalkozáson megvitatják a kistérség településeinek civil szempontú problémáit, a szükségleteket és a fejlesztés lehetséges lépéseit.

A találkozó programja:

9.30 – 10.00 Regisztráció
10.00-tól 11.00-ig 1. Köszöntő – Rendek Sándor Közép-Tiszai Vidékfejlesztő Alapítvány
2. Az ÉAR CEF tevékenységeinek ismertetése, programunk bemutatása – Giczey Péter, CEF delegált
3. Az Észak-alföldi Regionális Fejélesztési Tanács és Ügynökség munkájáról, pályázati lehetőségek – RFT képviselője és kistérségi koordinátor
11.00-tól 11.30.-ig Kávészünet
11.30-tól 13.00-ig Műhelyfoglalkozás - Civil érdekek – lehetséges javaslatok a kistérségi és az észak-alföldi területfejlesztéshez

13.00-tól 14.00-ig Ebéd

Időpont: 2010. március 25. (csütörtök) 10.00-tól 14.00-ig.
Helyszín: Móricz Zsigmond Könyvtár és Közösségi Ház
5400 Mezőtúr, Szabadság tér 17.