Meghívó a nyíregyházi kistérségi fórumra

2010. dec. 21., kedd, 07:35
MEGHÍVÓ Az Észak-alföldi regionális Civil Egyeztető Fórum (ÉAR CEF) és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület tisztelettel meghívja Önt a „Hatékony érdekképviselet kialakítása az Észak-alföldi régió területfejlesztésben érintett civil szervezetei körében” elnevezésű program kistérségi találkozójára a nyíregyházi, nagykállói, tiszavasvári kistérségek civil szervezetei számára.

A fórumon a civil szervezetek képviselői

• betekintést nyernek és bekapcsolódhatnak a Civil Egyeztető Fórum (CEF) és a Regionális Fejlesztési Tanács (RFT) munkájába,
  • tájékozódhatnak a CEF tagság feltételeiről, pályázati lehetőségekről,
  • a műhelyfoglalkozáson megvitatják a kistérség településeinek civil szempontú problémáit, a szükségleteket és a fejlesztés lehetséges lépéseit.

A találkozó programja:
9.30 – 10.00 Regisztráció
10.00-tól 11.00-ig 1. Köszöntő
Kinyik Margit, ügyvezető, Szocio East Egyesület
2. Az ÉAR CEF tevékenységeinek ismertetése, programunk bemutatása -Molnár Antal, CEF elnök – Giczey Péter, CEF delegált
3. Az Észak-alföldi Regionális Fejélesztési Tanács és Ügynökség munkájáról, pályázati lehetőségek – RFT képviselője és kistérségi koordinátor
11.00-tól 11.30.-ig Kávészünet
11.30-tól 13.00-ig Műhelyfoglalkozás - Civil érdekek – lehetséges javaslatok a kistérségi és az észak-alföldi területfejlesztéshez
13.00-tól 14.00-ig Ebéd
Időpont: 2010. február 23. (kedd) 10.00-tól 14.00-ig.
Helyszín: Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár
4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2.
3. emelet Kamaraterem