2014. nov. 26., szerda, 13:47
Hajdúhadházi Fiatalok HÍRADÓ!
Hajdúhadházi Fiatalok HÍRADÓ! Nagy örömmel szeretnék beszámolni arról, hogy a KreAktív csapatának egyik aktív tagja, Sándor Burkus Lakatos alias Sanyika éppen Spanyolországban tartózkodik egy nemzetközi ifjúsági cserén, ahol nemcsak Magyarország, de Hajdúhadház és a helyi fiatalok hírnevét is öregbíti! A 10 napos esemény célja, hogy 7 ország fiataljai találkozzanak, megismerjék egymást és tapasztalatot cseréljenek arról, hogy milyen fiatalnak lenni a saját országukban. A magyar csapat készült tánccal, zenével, hogy bemutatkozzon. A csapatépítés és kulturális tapasztalatcsere mellett művészeti eszközökkel is megismerkednek és Zaragoza városában a helyi közösséggel alkotnak, felhívva a figyelmet a mai fiatalság helyzetére. Munkáikat egy városi művészeti fesztiválon is bemutatják. Sok szeretettel várjuk haza Sanyit, és kíváncsiak vagyunk az élménybeszámolóra! Az ifjúsági cserén való részvétele az Európai Únió Erasmus+ programján keresztül és a budapesti Útilapu Hálózat ifjúsági civil szervezet munkáján keresztül jöhetett létre. Köszönjük! http://utilapu.hu/hu/rolunk/

Hajdúhadházi Fiatalok HÍRADÓ!

Nagy örömmel szeretnék beszámolni arról, hogy a KreAktív csapatának egyik aktív tagja, Sándor Burkus Lakatos alias Sanyika éppen Spanyolországban tartózkodik egy nemzetközi ifjúsági cserén, ahol nemcsak Magyarország, de Hajdúhadház és a helyi fiatalok hírnevét is öregbíti!

Sok szeretettel várjuk haza Sanyit, és kíváncsiak vagyunk az élménybeszámolóra!