Közösségi animátornak jelentkezhetsz!

2014. szept. 23., kedd, 09:13
Lehet jelentkezni! A közösségi animátor … az ott élő emberek segítéséért elkötelezett ember, aki a település életében felmerülő problémákra közösségi megoldásokat keres, settlement, közösségi típusú intézményekben komplex megközelítésű, közösségi alapú szolgáltatásokat szervez és működtet.” Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara ismét meghirdetette a közösségi animátor szakirányú továbbképzését. A képzésről bővebb információ mellékelten, illetve a jelentkezési lap az alábbi linken elérhető: http://www.de-efk.hu/koezoessegi-animator Kapcsolattartó: Huszti Éva; huszti.eva@foh.unideb.hu; 42/404-411/; 305-ös szoba

Lehet jelentkezni!

A képzésről bővebb információ mellékelten, illetve a jelentkezési lap az alábbi linken elérhető: http://www.de-efk.hu/koezoessegi-animator

Kapcsolattartó: Huszti Éva; huszti.eva@foh.unideb.hu; 42/404-411/; 305-ös szoba