A tábor a Civilkollégium és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület támogatásával valósult meg Olaszliszkán

2014. szept. 23., kedd, 09:10
Augusztus 16-17.-én fantasztikus hétvégében volt részünk. Balogh Attila vezetésével a Bodrog másik oldalán táboroztunk 32 Olaszliszkai felnőttel, fiatallal és gyerekkel. Kirándulunk, Kerek-erdőt láttunk, csordát lestünk, csapatjátékokat és focit játszottunk, főztünk, énekeltünk. Tanultunk táborépítést, gyógynövény felismerést, helyi történeteket és legendákat. A tábor a Civilkollégium és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület támogatásával valósult meg. Köszönjük szépen mindenkinek a munkát és a részvételt!

Köszönettel tartozunk Attilának, mint vezetőnek és segítőinek a szervező munkáért. Elizabeth Balintnak, Deb Martinnak, valamint a GLC_Teach Democracy-nak a nagylelkű adományáért. Kerekes Attila polgármesternek és az önkormányzatnak az ételadományért. Felházi Lászlónak és Rózsa Sándornak, az Aggteleki Nemzeti Park munkatársainak a tábor engedélyeztetésében nyújtott segítségért, valamint Kajuha János révésznek, aki a kedvünkért szombaton és vasárnap is munkába állt. Végül, de nem utolsó sorban pedigKornél Sándor önkéntesünknek a fáradhatatlan játék kedvéért…

Örömmel láttuk vendégül Nagy Viktor Oszkár rendezőt és stábját, izgatottan várjuk „Kései szüret” című dokumentumfilmjét, melyben a tábor pillanatai is fel fognak bukkanni.

A tábor a Civilkollégium és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület támogatásával valósult meg.
Köszönjük szépen mindenkinek a munkát és a részvételt!