ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület
4025 Debrecen, Apafi u. 117.
Tel.:+36-20-9462-604

Az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület "Együtt Hajdúhadház közösségért" projektje és a FIKSZ Pont Egyesület Kikötő projektje

2014. aug. 22., péntek, 09:32
Az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület "Együtt Hajdúhadház közösségért" projektje és a FIKSZ Pont Egyesület Kikötő projektje
Az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület "Együtt Hajdúhadház közösségért" projektje és a FIKSZ Pont Egyesület Kikötő projektje keretében Ifjúsági Közösségi Napot és az Új Kenyér Ünnepet szervez augusztus 28-án, csütörtökön délután 15 órától 18 óráig a FIKSZ Pont Egyesület irodájában (4242 Hajdúhadház, Kazinczy u. 8.). A délután során bemutatkozik a Kikötő projekt, és a debreceni sub.hu fiataljainak meghívásával breaktánc és Dj bemutató, majd tanítás lesz, de közös festésben is részt vehetnek az érdeklődők.

Az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület "Együtt Hajdúhadház közösségért" projektje és a FIKSZ Pont Egyesület Kikötő projektje keretében Ifjúsági Közösségi Napot és az Új Kenyér Ünnepet szervez augusztus 28-án, csütörtökön délután 15 órától 18 óráig a FIKSZ Pont Egyesület irodájában (4242 Hajdúhadház, Kazinczy u. 8.).

A délután során bemutatkozik a Kikötő projekt, és a debreceni sub.hu fiataljainak meghívásával breaktánc és Dj bemutató, majd tanítás lesz, de közös festésben is részt vehetnek az érdeklődők.

Vissza