Meghívó a debreceni kistérségi fórumra

2010. dec. 21., kedd, 07:30
Az Észak-alföldi regionális Civil Egyeztető Fórum (ÉAR CEF) és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület tisztelettel meghívja Önt a "Hatékony érdekképviselet kialakítása az Észak-alföldi régió területfejlesztésben érintett civil szervezetei körében" elnevezésű program kistérségi találkozójára a debreceni, hajdúhadházi, hajdúszoboszlói kistérségek civil szervezetei számára.

„Hatékony érdekképviselet kialakítása az Észak-alföldi régió területfejlesztésben érintett civil szervezetei körében”
A fórumon a civil szervezetek képviselői

• betekintést nyernek és bekapcsolódhatnak az Észak-Alföldi Regionális Civil Egyeztető Fórum (ÉAR CEF) és a Regionális Fejlesztési Tanács (RFT) munkájába,
  • tájékozódhatnak az ÉAR CEF tagság feltételeiről, pályázati lehetőségekről,
  • a műhelyfoglalkozáson megvitatják a kistérség településeinek civil szempontú problémáit, a szükségleteket és a fejlesztés lehetséges lépéseit.

A találkozó programja:
9.30 - 10.00 Regisztráció
10.00-tól 11.00-ig 1. Köszöntő - Hamvas László, Civil Szolgáltató Központ
2. Az ÉAR CEF tevékenységeinek ismertetése, programunk bemutatása - Molnár Antal, ÉAR CEF elnök – Giczey Péter, ÉAR CEF delegált
3. Az Észak-alföldi Regionális Fejélesztési Tanács és Ügynökség munkájáról, pályázati lehetőségek – RFT tagja, RFÜ kistérségi koordinátorok
11.00-tól 11.30.-ig Kávészünet
11.30-tól 13.00-ig Műhelyfoglalkozás - Civil érdekek – lehetséges javaslatok az észak-alföldi területfejlesztéshez
13.00-tól 14.00-ig Ebéd
Helyszín: Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Debrecen, Simonyi út 14.
Időpont: 2010. január 28. 10.00-tól 14.00-ig

Jelentkezési lap letölthető az Észak-alföldi Regionális Civil Egyeztető Fórum menüpont alatt a Dokumentumtárból