2014. aug. 22., péntek, 09:30
"Egy kép többet mond minden szónál!" fotó-videó alkotótábor
"Egy kép többet mond minden szónál!" fotó-videó alkotótábor Az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület "Együtt Hajdúhadház közösségért" projektje keretében fotó-videó alkotótábort szervezünk augusztus 27 és 30 között, melyre szeretettel várjuk Hajdúhadház közösségének „küldötteit”. A tábor során a résztvevők megismerkednek azokkal a gyakorlati fogásokkal, lehetőségekkel, amelyek segítségével jobb fotókat, filmeket készíthetnek szervezetük mindennapjairól, eseményeiről. A foglalkozásokon a csinálva tanulás módszerét alkalmazzuk, célunk, hogy a saját és a többiek tapasztalatából tanuljanak meg jobb képeket, videókat készíteni. A tábor szerdától szombatig 9-től 3 óráig tart a Csokonai Művelődési Házban.

"Egy kép többet mond minden szónál!" fotó-videó alkotótábor

A tábor szerdától szombatig 9-től 3 óráig tart a Csokonai Művelődési Házban.