45-en táboroztunk a Bényei hegyen

2014. aug. 13., szerda, 06:19
45-en táboroztunk a Bényei hegyen
Hétvégén a Bényei hegyen és a Bodnár tetőn kirándultunk olaszliszkai fiatalokkal és gyerekekkel összesen 45-en. Gyönyörű tájakon, jó hangulatban töltöttük el két napot. Köszönet a tábor vezetőjének, Balogh Attilának, segítőinek és az asszonyoknak a finom gulyásért, valamint mindenkinek a részvételért.

Mindez nem jöhetett volna létre: Elizabeth Balint, Deb Martin, Kerekes Attila és Mikó Zoltán adományai nélkül; Kornél Sándor aktív részvétele nélkül; az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület, a Civilkollégium, a GLC_Teach Democracy és aSigma-Art Romania támogatása nélkül.
Szívből köszönjük!

We spent a wonderfull weekend in the mountains of Olaszliszka with local people, youngsters and kids (45 altogether). Special thanks for the leader of the camp Attila Balogh, and all the volunters, to Elizabeth Balint, Deb Martin,Martin Nagy, Ruxandra Borca and Louis Goseland!