Meghívó a hajdúböszörményi kistérségi fórumra

2010. dec. 21., kedd, 07:27
Az Észak-alföldi regionális Civil Egyeztető Fórum (ÉAR CEF), a Hajdúböszörményi Kistérségi Civil Egyeztető Fórum (HBK CEF) és az ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület tisztelettel meghívja Önt a „Hatékony érdekképviselet kialakítása az Észak-alföldi régió területfejlesztésben érintett civil szervezetei körében” elnevezésű program kistérségi találkozójára a hajdúböszörményi, polgári, balmazújvárosi kistérségek civil szervezetei számára.

„Hatékony érdekképviselet kialakítása az Észak-alföldi régió
területfejlesztésben érintett civil szervezetei körében”
Helyszín: Hajdúböszörmény
Időpont: 2010. január 25. (hétfő) 14.00-tól - 17.30-ig.
Helyszín: Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház, kiselőadó (földszint)
Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.
A fórumon a civil szervezetek képviselői
• betekintést nyernek és bekapcsolódhatnak a Civil Egyeztető Fórumok és a Regionális Fejlesztési Tanács (RFT) munkájába,
• tájékozódhatnak a CEF tagság feltételeiről, pályázati lehetőségekről,
• a műhelyfoglalkozáson megvitatják a kistérség településeinek civil szempontú problémáit, a szükségleteket és a fejlesztés lehetséges lépéseit.

Jelentkezés - a mellékelt jelentkezési lapon - és bővebb információ:
Telefon: 06 (52) 320-180, email: info@eletfaegyesulet.hu
Zöld Kör
Telefon: 06 (52) 380-038, e-mail: info@zoldkor.net

Jelentkezési lap letölthető az Észak-alföldi Regionális Civil Egyeztető Fórum menüpont altt a Dokumentumtárból