Bodrog menti felzárkóztató programunk zárókonferenciája

2014. jún. 4., szerda, 08:03
Bodrog menti felzárkóztató programunk zárókonferenciája
Bodrog menti felzárkóztató programunk zárókonferenciája 2014. május 30. TÁMOP 5.1.3.-09/2-2010-0021 - Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért program zárókonferenciáját tartottuk Olaszliszkán. Molnár Antal köszöntője után Áncsán Gabriella projektmenedzser ismertette a megvalósult számszerű eredményeket, Giczey Péter szakmai vezető a szakmai tapasztalatokat, majd Kerekes Attila, Olaszliszka polgármestere, Csizmár Attiláné Erika (Kenézlő) közösségi munkás-önkéntes koordinátor és Baba Hajnalka (Vajdácska) szomszédsági önkéntes, mint partner és bevont résztvevő osztotta meg gondolatait az elmúlt két és fél év történéseiről, saját tapasztalataikról.
2014. május 30.