4025 Debrecen, Török Bálint u. 4.
Tel./Fax: 52 / 320-180

ÉLETFA Önkéntes Központ

2010. nov. 17., szerda, 11:00

Az egyesületünk célja, hogy az önkéntes munka minél elterjedtebb és ismertebb legyen Hajdú-Bihar megyében, és ez szervezett formában is jelenjen meg. Ennek érdekében ÉLETFA Önkéntes Központot működtetünk, mely felvállalja az önkéntes toborzását, regisztrációját, közvetítését, valamint az intézmények felkészítését az önkéntesek fogadására. A közvetítések sikeressége érdekében feltérképezzük a munkalehetőségeket, aktuális tevékenységeket, és adatbázist készítünk, melyhez állandó hozzáférést biztosítunk.
Fontosnak tartjuk a nyilvánosság igénybevételét- interjúk, publikációk készítése, saját weboldal és elérhetőség létrehozása, saját rendezvények szervezése, hirdetések a médiában, utcán, közintézményekben-, mely az ÉLETFA Önkéntes Központ ismertségét fokozza, és így ráirányítja a figyelmet az önkéntes munkára, és ez által népszerűsíti segítő tevékenységüket. Az Életfa Önkéntes Központ megteremti a feltételeket a megye lakosai számára, hogy önkéntes munkát végezhessenek és a fogadó szervezeteknek, hogy önkénteseket fogadjanak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az önkéntes tevékenység, látogasson el az ÉLETFA Önkéntes Központ honlapjára: www.debrecenionkentes.hu.